Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

Başkanımız Sn.Tahsin Erdem, Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

6 gün önce

Başkanımız Sn.Tahsin Erdem, Altyapı ve Üstyapı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

 

Belediye Başkanımız Sn.Tahsin Erdem, Fen İşleri Müdürümüz Hakan Farizoğlu ile birlikte şehrimizin farklı bölgelerinde devam eden altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Zonguldak’ın gelişimi ve sürdürülebilirliği adına gerçekleştirilen bu incelemelerde, Başkan Erdem, çalışmaların detayları hakkında bilgi alarak saha ekipleriyle bir araya geldi.

Başkanımız Sn.Tahsin Erdem altyapı ve üstyapı projelerinin sadece mevcut durumu iyileştirmekle kalmadığını, aynı zamanda şehrimizin geleceği için önemli bir yatırım olduğunu vurguladı. Özellikle kentin kronikleşmiş altyapı sorunlarının çözümüne yönelik adımlar atıldığını belirterek, modernize edilen ve güçlendirilen altyapıların uzun vadeli çözümler sunduğunu ifade etti. Çalışmaların, vatandaşlarımızın daha sağlıklı, güvenli ve rahat bir yaşam sürdürebilmesi için büyük bir titizlikle yürütüldüğünün altını çizdi.

Zonguldak Belediyesi olarak hedeflerinin, şehrin dört bir yanındaki mevcut altyapı eksikliklerini gidermek, üstyapı projeleriyle kente estetik ve fonksiyonel katkılar sağlamak olduğunu belirten Başkan Erdem, projelerin her aşamasında yer alarak denetimlere devam edeceğini söyledi. Kentin geleceğine yapılan bu yatırımların hız kesmeden sürdürüleceğini ekledi.